Eva

Van lekker kroelen met de kinderen op de bank tot gieren van de pret tijdens het dansen in de woonkamer. En van samen thuis boekjes lezen tot tikkertje spelen in het bos. Ik vind het belangrijk om een goed contact met kinderen aan te gaan, om zo met elkaar een ontspannen en leuke dag te hebben.

Ik heb meer dan 10 jaar werkervaring met kinderen in verschillende werkvelden.

Mijn eigen kroost bestaat uit Fenna (2011), Roos (2013) en Pelle (2015).

Esther

De leukste kinder webshops opspeuren, leuke kiekjes maken, koekjes bakken met de kinderen, ik doe het allemaal graag! Ik vind hygiene erg belangrijk. Van een gezellige frisse ruimte waar de kinderen naar hartenlust kunnen spelen word ik blij.

Ondertussen werk ik alweer meer dan 10 jaar met kinderen en ben ik moeder van dochtertje Yenthe (2015) en Guus (2018)

Laura

Kwaliteit, gezelligheid en een goede sfeer vind ik erg belangrijk. 

Er is bij ons thuis veel fruit en groente te vinden en er staan altijd verse bloemetjes op tafel. Daarnaast wordt ik blij van kraakhelder, fris gewassen beddengoed. En mag je mij ‘s nachts wakker maken voor een lekker stukje chocola. 

Die kwaliteit zie je ook bij de Spruitjes terug.. bergen fruit en groente en strak opgemaakte bedjes waar ik de kindjes graag met een beetje extra liefde lekker in stop.

Ik heb intussen meer als 10 jaar ervaring in de kinderopvang en ben zelf moeder van Tom (2010) en Veerle (2013).

Amber

Het liefst ga ik er op uit met de kinderen. Jasjes aan en lekker naar buiten! In het park de duiven voeren, naar de kinderboerderij, spelen in de fontein of een rondje over de markt. Maar ook lekker knutselen, boekjes lezen of een hut bouwen vind ik leuk om te doen. 

Ik voelde mij zo thuis bij De Spruitjes tijdens mijn stage dat ik ben gebleven. Inmiddels werk ik er al heel wat jaartjes met veel plezier!