Eva

Van lekker kroelen met de kinderen op de bank tot gieren van de pret tijdens het dansen in de woonkamer. En van samen thuis boekjes lezen tot tikkertje spelen in het bos. Ik vind het belangrijk om een goed contact met kinderen aan te gaan, om zo met elkaar een ontspannen en leuke dag te hebben.

Ik heb meer dan 10 jaar werkervaring met kinderen in verschillende werkvelden.

Mijn eigen kroost bestaat uit Fenna (2011), Roos (2013) en Pelle (2015).

Esther

De leukste kinder webshops opspeuren, leuke kiekjes maken, koekjes bakken met de kinderen, ik doe het allemaal graag! Ik vind hygiene erg belangrijk. Een gezellige frisse ruimte waar de kinderen naar hartenlust kunnen spelen word ik blij van.

Ondertussen werk ik alweer meer dan 10 jaar met kinderen en ben ik moeder van dochtertje Yenthe (2015) en Guus (2018)

Laura

Kwaliteit, gezelligheid en een goede sfeer vind ik erg belangrijk. 

Er is bij ons thuis veel fruit en groente te vinden en er staan altijd verse bloemetjes op tafel. Daarnaast wordt ik blij van kraakhelder, fris gewassen beddengoed. En mag je mij ‘s nachts wakker maken voor een lekker stukje chocola. 

Die kwaliteit zie je ook bij de Spruitjes terug.. bergen fruit en groente en strak opgemaakte bedjes waar ik de kindjes graag met een beetje extra liefde lekker in stop.

Ik heb intussen meer als 10 jaar ervaring in de kinderopvang en ben zelf moeder van Tom (2010) en Veerle (2013).

Meike

Lekker naar buiten, de speeltuin, de kinderboerderij, dansen op muziek of rustig een boekje lezen. Dat maakt een dag compleet. Ik vind het belangrijk dat kinderen zich veilig en vertrouwd voelen, met plezier naar De Spruitjes komen en weer met een lach naar huis toe gaan!

Ik werk inmiddels meer dan 10 jaar met veel plezier in de kinderopvang en geniet daarnaast van mijn zoontje Sepp (2017)